Stiftelsen Fonden för Exportutveckling

Upcoming Stars pristagare 2022

Kayakomat

Upcoming Stars pristagare 2021

edChild AB, har med Sverige som pedagogiskt föregångsland visionen att erbjuda de bästa förutsättningar för digitalt lärande till de minsta, lagt grunden till ett spännande framtida exportföretag.

Upcoming Stars pristagare 2020

Favro AB, erbjuder innovativa verktyg för framtidens arbetsprocesser, där tid och rum löses upp men närvaron och produktiviteten ändå blir total oavsett var medarbetarna befinner sig, vilket gör Favro till favorit att bli ett framgångsrikt exportföretag.

Francesca O’Brien Apelgren, generalsekreterare Sveriges Marknadsförbund, Favros vice VD Stefan Frank samt Anders Lundwall, ordförande Fonden för Exportutveckling
Favros vice VD Stefan Frank, VD Patric Palm samt Anders Lundwall, ordförande Fonden för Exportutveckling

Upcoming Stars pristagare 2019

Re:newcell AB, har med övertygelse om det goda kretsloppet inte bara spunnit en viral tråd där ”second hand” fibrer ska utgöra basen för det modemedvetna klädvalet utan också lagt grunden till ett lovande svenskt exportföretag.

Re:newcell AB

Upcoming Stars pristagare 2018

Airwatergreen Group AB, som har spännande innovationer där mycket ligger i luften, men som inte bara skapar vatten ur intet utan också goda förutsättningar till ett framgångsrikt exportföretag.

Airwatergreen Group AB
Foto Palmklint